Un vechi dicton spunea: ”Toate drumurile duc la Roma …!”, parafrazând adâncimea enunțului, putem spune astăzi: ”Toate drumurile duc spre școală!” Suntem cu toții participanți emoționați la una dintre marile sărbători ale toamnei, începerea unui nou an şcolar, când retrăim bucuria revederii după o lungă vacanță binemeritată. Un an conturat de speranță, bucurie și succes, în care să așezăm la loc de cinste răbdarea, înțelepciunea, încrederea și speranța, de ale cărui rezultate bune să ne bucurăm, împreună, din plin! Vom continua parteneriatul pentru educație la fel de constructiv, deschis şi onest, cu mesajul că suntem cu toții într-o echipă, care prin responsabilitate asumată, prin implicare și prin respectul cuvenit pentru mediul școlar, vom obţine rezultate onorante care să ne menţină la ridicatele standarde consolidate an de an. “Cunoașterea este prin ea însăși putere și performanță”, spune o maximă celebră, iar noi, ca școala, ne-am asumat pe deplin acest adevăr, pe care il promovăm an de an prin rezultatele foarte bune ale elevilor noștri, ceea ce confirmă performanța CNVS.

Vă dorim tuturor să așterneți pe fiecare filă a noului an școlar, 2023-2024, planuri împlinite, în slujba cărora să puneți implicarea, creativitatea, toleranța și empatia ce vă caracterizează, așa cum ați procedat cu fiecare generație de elevi care v-a fost încredințată!

Cu emoție, vă așteptăm la festivitatea de deschidere a noului an școlar, luni, 11 septembrie 2023, începând cu ora 10:30!

Conducerea Colegiului Național „VLADIMIR STREINU” Găești

Director, prof. Nicoleta Iuliana IONIȚĂ

Director adjunct, prof. Nicoleta Aura ALECSANDRESCU

 

Postează comentariu