Conducerea Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița a luat o decizie inedită pentru a veni în ajutorul celor care doresc să afle informațîi legate de modul în care se va fi finaliza anul școlar, respectiv modul în care vor avea lor examenele.

Conducerea Inspectoratului Scolar Județean Dâmbovița a pus la dispoziția tuturor celor care au nevoie de răspunsuri și soluții la problemele lor un număr de telefon gratuit, TELVERDE, respectiv 0800 816 24.

Cei care sună la numărul de telefon 0800 816 245, respectiv cadrele didactice, elevii și părinții, pot adresa întrebări legate de modul în care se desfășoară procesul de învățământ în acest interval.

De asemenea pot afla informații despre modalitatea de încheiere a mediilor pentru anul școlar 2019-2020, precum și informații despre înscrierile la examenele naționale, respectiv Evaluare Națională și Bacalaureat. Cel care va răspunde la întrebările venite va fi inspectorul școlar general al IȘJ Dâmbovița, Sorin Ion.

Acesta îi îndeamnă pe profesorii, elevi și părinții să sune la numărul TELVERDE și să solicite toate datele care au nevoie în această perioadă.

Sursa – cetateanul.net

Postează comentariu