CELEBRĂM SUCCESUL!
Credem în educație și în forța ei de a construi viitorul!
Festivitatea CAMBRIDGE ENGLISH – cel mai important eveniment anual din calendarul evenimentelor educaționale Cambridge English organizate în Găești a avut loc, în data de 26 octombrie 2022, la Colegiul Național Vladimir Streinu. Cei 112 participanți au susținut examenele Cambridge English în perioada 23-29 iulie 2022.
La eveniment a participat, în calitate de invitat special, Grigore Gheorghe – primar al orașului Găești, alături de Cătălin Bădănău – manager al European Examinations Centre, Aniella Bușilă – reprezentant Cambridge University and Assessment (online), respectiv reprezentanții Fischer International.
Cambridge English Qualifications sunt recunoscute la nivel global ca dovadă a excelenței, iar atunci când elevii pe care îi pregătim se află în această călătorie a învățării și a cunoașterii dorim să împărtășim succesul lor cu întreaga comunitate.
Cei 112 participanți au susținut examene de la Pre A1 Starters, până la nivelul C1 Advanced (CAE).
Rezultatele obținute de aceștia în cadrul examenelor Cambridge English susținute la Găești în anul 2022 reprezintă o marcă a excelenței, cu un scor de 100% promovare.
“Festivitatea de premiere este momentul care ne oferă energia pentru întreg anul școlar, este ceea ce ne motivează în a ne depăși limitele și a găsi soluții indiferent de situație. CNVS se mândrește cu o rată de promovare de 100% și cu recorduri de vârstă minimă în ceea ce privește susținerea examenelor Cambridge. Misiunea și valorile noastre sunt cele care ne diferențiază: avem încredere în copii și punem pasiune în munca noastră, pentru a le oferi nu doar un parcurs de învățare a unei limbi străine, ci și abilități de viață independentă și oportunități de dezvoltare personală”, a precizat Ramona Anca – profesor limba engleză la CNVS.
CNVS a devenit o prezență proeminentă în peisajul educațional județean/național datorită abordării moderne de învățare a limbilor străine, resursei umane competente și, în egală măsură, principiilor care guvernează vizibil modul în care a înțeles să se raporteze la elevii săi: calitate, rigoare, atenție și aplecare spre nevoile copiilor care aleg să studieze într-un mediu prietenos, de înaltă ținută profesională”, a declarat conducerea CNVS, director Iuliana Ioniță și director adjunct Nicoleta Alecsandrescu.

 

Postează comentariu