„De învățat, înveți mult și de la toți.
Profesorul este însă cel care te învață să înveți!” Constantin Noica

Despre profesorii și elevii de la CNVS, nu ar fi multe de spus, pentru că toată lumea stie că suntem SIMPLU, CEI MAI BUNI!
Și nu doar pentru că așa ne am ales noi motto-ul, ci pentru că, an de an dovedim acest lucru, concret, prin rezultatele pe care le obținem in tot ceea ce intreprindem, la toate concursurile la care participăm și nu la o disciplină, două, ci la toate disciplinele, la toți anii de studiu. Toate aceste performanțe sunt posibile datorită muncii în echipă, (profesor-elev), in fapt ECHIPA CNVS!
Și pentru că vorbeam de rezultate, asezati-va comod, anunțați că veți fi ocupați ceva timp, deoarece multe și extraordinare sunt realizările noastre și bucurați-vă împreună cu noi. Aceasta este cea mai elocventă dovada a lucrului bine făcut!
ECHIPA CNVS, prezintă rezultatele obținute la etapa națională a olimpiadelor: Iordache Andrei-Victor – clasa a IX-a, Matache Marius-Valentinclasa a XII-a și Oancea Petrișor-Cosmin – clasa a XII-a, au obținut, la etapa națională a Olimpiadei de geografie, Premii Speciale ale Societății de Geografie din România! prof. coordonator Nicolae Dan.
Pahone Iris din clasa a V a, se întoarce de la Olimpiada națională de matematică cu medalie de argint SSMR, prof coordonator Arsene Aurelia.
Voicu Vasile Iulian la VII, Olimpiada națională de matematică, medalie de argint, SSMR, prof coordonator Mainea Marius.
Marinescu Karina cls.a XII-a a obtinut premiul I , punctaj maxim 100 de puncte la Concursul National de fizica ,, Constantin Sălceanu ”
Ne mândrim cu 22 calificări la etapele naționale ale olimpiadelor și așteptăm rezultatele și la celelalte discipline. Elevii calificați la naționale îi regăsim în tabelul de mai jos. FELICITARI TUTUROR!

ELEVI CALIFICAȚI LA ETAPA NAȚIONALĂ A OLIMPIADELOR CNVS

Postează comentariu