Pagina Asociației de Părinți ”Vladimir Streinu Junior 13”

ASOCIATIA DE PARINTI VLADIMIR  STREINU  JUNIOR 13, ESTE  inregistrata in Registrul entitatilor/unitatilor de cult pentru care se acorda deduceri fiscale, conform deciziei ANAF nr. 12098/30.10.2019 SI ARE SEDIUL  sediul în GAESTI, str. N. TITULESCU, NR. 24-26  având codul fiscal nr. 31302130 și contul RO39BTRLRONCRT0356000401, deschis la BANCA TRANSILVANIA GAESTI

Președinte – Lorena Dumitrache

Contactasociatiavsj13@gmail.com

Statutul Asociației de părinți ”Vladimir Streinu Junior 13” – Statut CNVS Junior 13

Formular de adeziune la Asociație – ADEZIUNE ASOCIATIE

Formular de adeziune la Asociație, membru onorific – ADEZIUNE ASOCIATIEmembru onorific

Model de contract de sponsorizare – contract sponsorizare – model

Declarațiile 230 în varianta editabilă

D230_1 COMPLETATA

D230_2 COMPLETATA

Declarațiile 230 în varianta printabilă

D230_1 COMPLETATA

D230_2 COMPLETATA

În cursul acestui an școlar (2019-2020), am încercat să îmbunătățim condițiile în care își desfășoară activitatea cei 930 de elevi al Colegiului astfel:

– am recondiționat 32 canapele primite prin donație, pe care le-am amplasat pe holurile Colegiului (cost – 7400 LEI),

– am achiziționat o centrală termică pentru internatul Colegiului, în care sunt cazați 15 elevi (cost – 3000 LEI),

– am achiziționat 228 de dulapuri individuale, care vor fi încredințate prin comodat, 120 elevilor de la clasele V-VIII, iar diferența celor interesați, în perioada imediat următoare (cost – 29.000 LEI),

– am achiziționat un sistem de sonorizare în clase și pe holuri pentru corpurile A și B ale Colegiului, un videoproiector și alte accesorii pentru a asigura sonorizarea în sala de festivități, acestea urmând a fi instalate până la sfârșitul anului școlar (cost – 21.965 LEI).

De asemenea, am acordat premii elevilor care au participat la olimpiade și concursuri școlare în valoare de 7.775 LEI.

Toate acestea au fost posibile cu ajutorul părinților/tutorilor care au decis să devină membri ai Asociației, contribuind cu suma de 50 de LEI pe an școlar (105 membri = 5.250 LEI), părinților/tutorilor care au completat declarația 230 pentru redirecționarea a 2% din impozitul pe venit către Asociație (171 de declarații = 9.000 LEI) și sponsorilor (persoane fizice: Cosmin și Oana VOEVODSCHI, judec. Mihaela POPESCU, cadre didactice ale Colegiului și persoane juridice: SC AMIRAS SRL, SC A.F. CONSULTING SRL, SC VIRIX PROD SRL, SC CANDID COM SRL, SC FAR ECO CASTOR SRL, SC TIN TIM IMPEX SRL , SC DARVIS SRL, SC MONTERO GRUP SRL, BN DINCA GEORGETA, DR. PARVU DORINEL) care au contribuit în total  cu  SUMA DE 60.321 LEI.

În perioada următoare intenționăm să continuăm proiectele începute (instalarea sistemului de sonorizare, premierea elevilor participanți la diverse concursuri, achiziționarea de dulapuri pentru toți elevii care doresc etc.) și să inițiem altele noi:

– achiziția de calculatoare pentru modernizarea laboratoarelor de informatică;

– instalarea de videoproiectoare în fiecare sală de clasă;

– instalarea unui sistem de monitorizare audio-video, necesar pentru buna desfășurare a examenului de Bacalaureat, dar și pentru prevenirea unor eventuale incidente în perimetrul școlar;

– organizarea unor cursuri de educație financiară, juridică și inteligență emoțională;

– susținerea cluburilor  de film, educație media și robotică;

– susținerea financiară a unor proiecte derulate la nivelul Colegiului (simpozionul național ”Vladimir Streinu”, ”Târgul primăverii”, ”Tea Day” etc.)

Copiii își mai doresc: dotarea laboratoarelor de fizică, chimie, biologie, limbi moderne, achiziționarea unor aplicații online utile în activitatea școlară, înființarea unor cluburi de teatru, sport, fotografie și desen,  înființarea unui spațiu de recreere, aparate de aer condiționat în fiecare clasă, dulapuri în fiecare clasă, uscătoare de mâini la baie, montarea unui suport pentru biciclete, scaune mai confortabile, bănci în curtea școlii, dozatoare de apă pe holuri.

Pentru a putea pune în practică toate proiectele noastre, avem nevoie de sprijinul tău!

Prin completarea celor 2 declarații care însoțesc această scrisoare și returnarea lor la noi, Asociația de părinți va primi o cotă de 2% (pentru lunile ianuarie- martie) si 3,5 % (pentru lunile aprilie- decembrie)  din impozitul pe venit (salariu sau pensie) care ți-a fost deja reținut în cursul anului  fiscal anterior.

Nu vei plăti niciun leu de fapt, dimpotrivă, te vei asigura că măcar 2%, respectiv  3,5% din banii reținuți de stat vor fi cheltuiți pentru proiecte concrete de care vor beneficia 930 de elevi care merită toate eforturile!

Descarcă declarațiile 230 (ambele formulare!), printează-le, completează-le cu datele personale și depune-le la administrațiile financiare, adu-le la Colegiu sau trimite-le prin poștă pe adresa acestuia (Găești, Str. N. Titulescu, nr. 24-26, cod poștal 135200, Dâmbovița).

Declarațiile 230 în varianta printabilă

D230_1 COMPLETATA

D230_2 COMPLETATA